Her oppdaterer vi om hvordan corona vil påvirke drift ved Dyredoktoren

Etter veileding av myndighetene, Den norske veterinærforeningen og FHI har vi tiltak ved klinikken for å unngå videre smitte. Vi ber våre kunder på det sterkeste om å opprettholde våre retningslinjer slik at vi på best og tryggest måte kan hjelpe flest mulig. 

 

Retningslinjer ved Dyredoktoren

1. Vi har tilnærmelig normal drift og full åpningstid.

1.1 Pasienter tas i mot i følge av maks 1 voksen.

1.1a Det er påbud om bruk av munnbind i våre lokaler.

1.1b Dersom du har hoste, feber, tungpust eller har vært i nærkontakt med koronasmitte vil du ikke ha anledning til å være med dyret inn til behandling. Du må også gi beskjed om dette over telefon slik at vi kan legge til rette for eventuell behandling. Kun akutte tilfeller vil bli prioritert.

2.1 Dersom du eller noen i din husstand er i karantene og trenger veterinærhjelp ber vi deg om å henvende deg til vår resepsjon over telefon slik at vi kan finne en løsning sammen.

3. Igjennom Dechra har vi mulighet til å tilby VetDirekt via Specific. Dette er varelevering direkte hjem til deg og gjøres for å begrense direkte kontakt og for å hjelpe risikogrupper og de i karantene. Kontakt oss for mer informasjon.

Vi som klinikk innfører disse tiltakene for å kunne opprettholde drift og for å være tilgjengelige for de som trenger det. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører, men ber om forståelse for situasjonen.

Husk å ta vare på hverandre, både tobeinte og firbeinte 

.

.

.