Her oppdaterer vi om hvordan corona vil påvirke drift ved Dyredoktoren

Etter veileding av myndighetene, Den norske veterinærforeningen og FHI vil vi utføre tiltak ved klinikken for å unngå videre smitte. Vi ber våre kunder på det sterkeste om å opprettholde våre retningslinjer slik at vi på best og tryggest måte kan hjelpe flest mulig. 

 

Vi tar ikke imot drop-in kunder fremover.

 

Retningslinjer ved Dyredoktoren

1. Vi har tilnærmelig normal drift og full åpningstid.

1.1.Vi tar imot pasienter, men eier må komme alene, uten barn og selvsagt ikke under karantene eller om du har vært utenfor Norge de siste 10 dagene.

1.1a Ved timebestilling vil du som eier få spørsmål relatert til Corona. Vi ber om at opplysningene som blir gitt er sannferdige. Brudd på våre retningslinjer kan føre til bortvisning.

1.1b Dersom du har hoste, feber, tungpust eller har vært i nærkontakt med koronasmitte vil du ikke ha anledning til å være med dyret inn til behandling. Du må også gi beskjed om dette over telefon slik at vi kan legge til rette for eventuell behandling. Kun akutte tilfeller vil bli prioritert.

1.2 Vi ber deg vente utenfor klinikken til avtalt time. Dette er for å begrense trafikk og beholde avstand innad i klinikken.

1.3 Ved ankomst ber vi deg vaske hendene med anvist desinfeksjons-dispenser.

2.2 Dersom du eller noen i din husstand er i karantene og trenger veterinærhjelp ber vi deg om å henvende deg til vår resepsjon over telefon slik at vi kan finne en løsning sammen.

3. Ved kjøp av fôr ber vi deg om samarbeid til å utføre transaksjonen utenfor klinikken. Våre ansatte i resepsjonen vil assistere med utveksling av varer og transaksjoner.

3.1 Igjennom Dechra har vi mulighet til å tilby VetDirekt via Specific. Dette er varelevering direkte hjem til deg og gjøres for å begrense direkte kontakt og for å hjelpe risikogrupper og de i karantene. Kontakt oss for mer informasjon.

Dersom du har symptomer eller har vært i kontakt med noen som viser symptomer eller påvist smitte ber vi deg om å følge beskjeder utgitt av FHI og myndighetene.

Dersom kunder viker fra våre retningslinjer kan dette føre til bortvisning på ubestemt tid.

Vi som klinikk innfører disse tiltakene for å kunne opprettholde drift og for å være tilgjengelige for de som trenger det. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører, men ber om forståelse for situasjonen.

Husk å ta vare på hverandre, både tobeinte og firbeinte 

Så langt er det ingen forskning som støtter smitte av Covid-19 fra menneske til kjæledyr.
Vi anbefaler allikevel å vaske hendene etter kontakt med dyr da der er andre patogener som kan smitte fra dyr til menneske.

.

.

.