Her vil vi fortløpende oppdatere om Covid-19 og hvordan dette vil påvirke drift ved Dyredoktoren

Ettersom myndighetene har erklært unntakstilstand i Norge grunnet coronaviruset, vil vi også gjøre tiltak ved klinikken for å unngå videre smitte. Vi ber våre kunder på det sterkeste om å opprettholde våre retningslinjer slik at vi på best og tryggest måte kan hjelpe flest mulig kunder. 

 

Vi tar ikke imot drop-in kunder fremover.

 

Retningslinjer ved Dyredoktoren

1. Vi har tilnærmelig normal drift og full åpningstid.

1.1.Vi tar i mot pasienter, men eier må komme alene, uten barn og selvsagt ikke under karantene.

1.2 Vi ber deg vente utenfor klinikken til avtalt time. Dette er for å begrense trafikk innad i klinikken.

2.2 Dersom du eller noen i din hustand er i karantene og trenger veterinærhjelp ber vi deg om å henvende deg til vår resepsjon over telefon slik at vi kan finne en løsning sammen.

3. Ved kjøp av fôr ber vi deg om samarbeid til å utføre transaksjonen utenfor klinikken. Våre ansatte i resepsjonen vil assistere med utveksling av varer og transaksjoner.

Dersom du har symptomer eller har vært i kontakt med noen som viser symptomer ber vi deg om å følge beskjeder utgitt av FHI og myndighetene.

Vi som klinikk innfører disse tiltakene for å kunne opprettholde drift av klinikken og samtidig være tilgjengelig for de som trenger det. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører, men ber om forståelse for situasjonen.

Husk å ta vare på hverandre, både tobeinte og firbeinte 

Så langt er det ingen forskning som støtter smitte av Covid-19 fra menneske til kjæledyr.
Vi anbefaler allikevel å vaske hendene etter kontakt med dyr da der er andre patogener som kan smitte fra dyr til menneske.

.

.

.