Hanne Gro Høie Vatne

 

Veterinær, eier og daglig leder.

 

Utdannet ved Ludwig Maximillian Universität, München, Tyskland i 1993.

 

Hanne Gro har jobbet med produksjonsdyr og i smådyrpraksis samt i tidligere næringsmiddeltilsynet. Hun har erfaring med hund, katt, kanin, gnagere, gris og ku og har blant annet særlig interesse i indremedisin, hjerte, tenner, øyne, hud og laboratoriet/diagnostikk.

Har utvidet kurs i tannlegebehandling, hjertesykdommer, indremedisin, øyesykdommer og hudsykdommer.

 

Er spesielt interessert i hund og kanin.

Cato Gjesdal
Veterinær

 

Utdannet ved Norges Veterinærhøgskole høsten 2004.

Innleid på klinikken siden høsten 2004

 

Cato jobber med smådyr. Han har fordypningsoppgave fra NVH innen hudlidelser. Har også en bred kompetanse innenfor kirurgi, tatt flere kurs innen leddkirurgi, beinkirurgi, bløtvevskirurgi og tannbehandling samt akuttmedisin og utfører det meste av litt mer komplisert kirurgi på klinikken.

 

Godkjent veterinær for HD/AD røntgen - avtale med NKK.

 

Har i tillegg drevet med oppdrett av rasekatt (siamesere) og tjenestegjort som hundefører under førstegangstjeneste og har en del erfaring innen atferd hos hund.

Gábor Horvath

Veterinær

Utdannet ved Szent Istvan Universitet, Budapest, Ungarn i 2010.

Innleid på klinikken siden 2012

 

Gabor jobbet i en av den største smådyrklinikken i Budapest, før han flyttet til Norge og har siden jobbet med både smådyr og stordyr. Han er spesielt interessert i rekonstruktiv- og bløtvevskirurgi. Han har god erfaring med indremedisin, tannbehandling, dermatologi og akuttmedisin og med forskjellige diagnostikk metoder.

Er gjennom NKK: Godkjent veterinær for HD/AD røntgen. Godkjent veterinær i Funksjonell BOAS-gradering av mops, fransk bulldog og engelsk bulldog.

 

Han har veldig gode resultater i reproduksjonrådgivning og inseminering, med stort fokus på hund. Gabor jobber med hund, katt og stordyr og er vakt for både smådyr og stordyr.

Ingeborg Marie Vatne

Veterinærstudent

 

Elsa

Lab-assistent

Bente

Klinikkassistent

Cathrine

Klinikkassistent

Anne

Klinikkassistent