Hanne Gro Høie Vatne

 

Veterinær, eier og daglig leder.

 

Utdannet ved Ludwig Maximillian Universität, München, Tyskland i 1993.

 

Hanne Gro har jobbet med produksjonsdyr og i smådyrpraksis samt i tidligere næringsmiddeltilsynet. Hun har erfaring med hund, katt, kanin, gnagere, gris og ku og har blant annet særlig interesse i indremedisin, hjerte, tenner, øyne, hud og laboratoriet/diagnostikk.

Har utvidet kurs i tannlegebehandling, hjertesykdommer og EKG, indremedisin, øyesykdommer og hudsykdommer.

 

Er spesielt interessert i hund og kanin.

Cato Gjesdal

 

Veterinær

 

Utdannet ved Norges Veterinærhøgskole høsten 2004.

Innleid på klinikken siden høsten 2004

 

Cato jobber med smådyr. Han har fordypningsoppgave fra NVH innen hudlidelser. Har også en bred kompetanse innenfor kirurgi, tatt flere kurs innen leddkirurgi, beinkirurgi, bløtvevskirurgi og tannbehandling samt akuttmedisin og utfører det meste av litt mer komplisert kirurgi på klinikken.

 

Godkjent veterinær for HD/AD røntgen - avtale med NKK.

 

Har i tillegg drevet med oppdrett av rasekatt (siamesere) og tjenestegjort som hundefører under førstegangstjeneste og har en del erfaring innen atferd hos hund.

Gábor Horváth

Veterinær

Utdannet ved Szent Istvan Universitet, Budapest, Ungarn i 2010.

Innleid på klinikken siden 2012

 

Gabor jobbet i en av den største smådyrklinikken i Budapest, før han flyttet til Norge og har siden jobbet med både smådyr og stordyr. Han er spesielt interessert i rekonstruktiv- og bløtvevskirurgi. Han har god erfaring med indremedisin, tannbehandling, dermatologi og akuttmedisin og med forskjellige diagnostikk metoder.

Er gjennom NKK: Godkjent veterinær for HD/AD røntgen. Godkjent veterinær i Funksjonell BOAS-gradering av mops, fransk bulldog og engelsk bulldog.

 

Han har veldig gode resultater i reproduksjonrådgivning og inseminering, med stort fokus på hund. 

Ingeborg Marie Vatne

Veterinær

Har vært fast ansatt som assistent siden 2013 og tilbragt ferier hos oss etter påbegynte studier.                 Nå er hun å finne hos oss på permanent basis.

Studerte ved University of Veterinary Medicine Budapest. 

Hennes interessefelt er hovedsaklig smådyr, stordyr og fugl, spesielt i fagene indremedisin og laboratoriediagnostikk. Ingeborg er også Fearfree certified, har utført en rekke kurs innen kardiologi, førstehjelp og indremedisin. Har arbeidet igjennom universitetet med opplæring og mengdetrening for medstudenter. Hun skrev sin fordypningsoppgave om EKG av hund og utførte i denne sammenheng en klinisk studie med EKG.

 

Våre klinikkassistenter

Teamet hos Dyredoktoren består også av flere dyktige, engasjerte og ikke minst hyggelige klinikkassistenter som står på for å gi den beste behandlingen av din beste venn.

Elsa

Laboratorie-ansvarlig

Bente

Klinikkassistent

Anne

Laboratorieansvarlig med driftstøtte

Torill

Klinikkassistent

Dorthe

Klinikkassistent

Elisabeth

Klinikkassistent

Timea

Klinikkassistent

Sigrid

Klinikkassistent/Vikar

Vi ser frem til å møte deg og din beste venn!